Wandelsport Vereniging

Avondvierdaagse 2024

Beste wandelliefhebbers,

De Avondvierdaagse gaat weer van start.
Vind je het leuk om mee te doen? Geef je dan op voor de avondvierdaagse van 17 t/m 20 juni 2024. U kunt zich opgeven voor 5 km, 10 km of voor 15 km per avond.

 

Online inschrijven
Individuelen kunnen online inschrijven via de knop onderaan deze pagina. U kunt voor meerdere personen tegelijk inschrijven. Je ontvangt een bevestigingsmail met het inschrijfnummer. De deelnameprijs is € 6,50 per persoon. Indien je gezelschap uit meer dan negen personen bestaat, wordt deze gerekend als een groep en daarvoor dient een andere inschrijfprocedure.

Scholen  kunnen het inschrijfformulier downloaden via een van de volgende links: 5 km of 10 km. Ook de handleiding voor het invullen van het formulier kunt u hier downloaden.

Groepen kunnen het inschrijfformulier downloaden via een van de volgende links: 5 km, 10 km of 15 km. Ook de handleiding voor het invullen van het formulier kunt u hier downloaden.

De inschrijftermijn sluit op 2 juni. Daarna is inschrijven alleen nog mogelijk op maandag 17 juni vanaf 15.30 op het startbureau.

Medailles
De medailles, eerder gelopen met de Minivierdaagse, tellen gewoon mee met de nummering van die van de Avondvierdaagse.

Kosten
Als deelnemer aan de Avondvierdaagse betaal je € 6,50 inschrijfkosten p.p., dit is incl. de KWbN Avondvierdaagse medaille.

Betaling
Individuelen kunnen het verschuldigde inschrijfbedrag overmaken via Ideal, groepen en scholen kunnen het verschuldigde bedrag overmaken op onze bankrekening (zie inschrijfformulier).

Startlocatie
Kantoor SWO, Goudenregenplein 3, Spijkenisse Groenewoud.

Afhalen startkaartgroep
Individuelen kunnen de startkaart afhalen op het startbureau op maandag 17 juni vanaf 17.45 uur voor de 15 km. Voor de 5 en 10 km is kan dit vanaf 18.00 uur. Neemt u wel het u toegewezen inschrijfnummer mee?
Groepen kunnen hun startkaart ophalen op maandag 17 juni vanaf 15.30 uur.

Starttijden
Schoolgroepen en Groepen kunnen vanaf 18.00 uur starten.
Individuele deelnemers aan de 15 km kunnen vanaf 18.00 uur starten.
Individuele deelnemers aan de 10 en 5 km starten om 18.30 uur.
Starttijden voor de laatste avond worden t.z.t. nog bekend gemaakt.

Routes
De geschreven routes + de plattegrond zullen in de week voorafgaande aan de Avondvierdaagse op deze site gepubliceerd worden.